Rockingham Yard | Exeter, NH 

Adaptive Reuse + New Build

This proposed adaptive reuse and new build development transforms an existing industrial site (formerly a shoe factory and lumberyard) into an exciting neighborhood experience with both residential and commercial units. 

Key features of the design include:

  • Contemporary approaches to renovating and expanding the existing mill style buildings
  • Unique row-style residential units
  • Flexible commercial space

The planning and landscape design for the entire site creates a new neighborhood destination with outdoor gathering and recreational space, as well as enhanced privacy for residents by thoughtful separation of commercial and residential areas.  

EXPERTISE
PROJECT TEAM 
  • Client Exeter Station Properties LLC 
    • Project Architect Brandon Holben
    • Landscape Architect Terra Firma
    • Civil Engineer Millennium Engineering Inc.

Up arrow