Multifamily Schoolhouse Transformation

Dover, NH

Multifamily Schoolhouse Transformation

Adaptive reuse and restoration of an historic four-room schoolhouse into modern state-of-the-art living units with contemporary additions at each side. The project helps to provide market rate living units that maximize the density of the site while emphasizing the historic nature of the original schoolhouse.

Design highlights include:

  • Highly insulated interior envelope
  • Restoration of original window sizes and style
  • Contrasting style with new contemporary additions creating visual interest that emphasizes the original building features without mocking them

Read more

Schoolhouse Multifamily Rendering Dover, NH
Schoolhouse Multifamily Interior Kitchen Design
Schoolhouse Multifamily Interior Living Room
Schoolhouse Multifamily Interior Double Doors
Schoolhouse Multifamily Interior Exposed Brick
Pierce project image kitchen v2
Pierce project image living
Pierce project image kitchen 2
Pierce project image bath v2
Pierce project image details v2